Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i organizacija ENECA (EcoNomic Expert Community Association) u saradnji sa EU Info Pointom iz Novog Sada organizuju besplatnu radionicu „Startuj legalno“ namenjenu početnicima u poslovanju koji su u poslednjih šest meseci pokrenuli svoj biznis (bez obzira na to da li su registrovani u formi privrednog društva ili preduzetnika), kao i onima koji nameravaju da otvore svoju radnju ili firmu, 03. Novembra od 10-18h U Novosadskom EU Info Pointu.

Cilj radionice je da se upoznaju sa pravnim okvirom, poreskim zakonima i administrativnim procedurama, osnovama finansija i izvorima finansiranja, ali i najčešćim greškama u prvim poslovnim koracima, kako bi se stimulisali i obučili da u samom startu posluju u legalnim tokovima.

Radionica se realizuje u okviru projekta „Podrška Vladi Srbije u borbi protiv sive ekonomije“, koji NALED sprovodi uz podršku nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) i deo je podrške u sprovođenju Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije i realizaciji kampanje Godina borbe protiv sive ekonomije.

Za učešće u radionici možete se prijaviti slanjem popunjenog aplikacionog formulara sa informacijom za koji grad se prijavljujete na e-mail office@naled.rs.

 Poslednji dan za prijavu je sreda 1. novembar.

Ovaj konkurs je završen.