Bliži se Nova godina, a praznično raspoloženje i radost dece ovom prilikom usmeravamo na kreativni rad! Ukoliko je vaše dete kreativno, maštovito i radoznalo, voli da kroz igru i druženje uči i stvara, nova kreativna radionica u EU info kutku je pravo mesto za zabavnu i zanimljivu aktivnost. Novogodišnja kreativna radionica za decu od 8 do 12 godina biće održana 21. decembra od 10:30h u EU info kutku – Vožda Karađorđa 5.

Na novoj kreativnoj radionici nastavljamo da naše najmlađe sugrađane i sugrađanke upoznajemo sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem kroz igru, kreativni rad i druženje.

Novogodišnja radionica pruža priliku deci uzrasta od 8 do 12 godina da na interaktivan način dožive novogodišnju čaroliju. Deca će imati priliku da izrade svoje novogodišnje ukrase i dekorišu jelku u svojim domovima. Predavač će biti Ana Ranđelović, nastavnica likovne kulture iz Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 20. decembra u 19h. Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja/staratelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

Dođite da se družimo!