EU info kutak u Nišu organizuje novu kreativnu radionicu za decu,  sa ciljem da naše najmlađe sugrađane nastavimo da upoznajemo sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem kroz igru, kreativni rad i druženje. Sledeća interaktivna radionica na kojoj decu od osam do dvanaest godina upoznajemo sa Nemačkom, održaće se u subotu 23. novembra od 11h do 13h u EU info kutku.

Deca će imati priliku da naprave zamkove od recikliranog materijala i nauče nešto više o kulturi Nemačke. Radionicu će voditi naša saradnica, nastavnica likovne kulture iz Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” Ana Ranđelović.

Deca će na radionici praviti dvorce koristeći reciklirane materijale kao što su papirne kutije, ambalaža od hrane, rolne papira i drugi materijali.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici mejlom na officenis@euinfo.rs ili telefonom na 018/254-461, najkasnije do petka 22. novembra u 19h. Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve potrebne materijale za rad obezbeđuje EU info kutak. Broj mesta je ograničen.

Dođite da upoznamo Nemačku!