Na novoj kreativnoj radionici u EU info kutku u Nišu, decu uzrasta od pet do devet godina upoznajemo sa Francuskom. Radionica je zakazana za 14. decembar od 11 sati.

Vaše dete je kreativno, maštovito i radoznalo, voli da kroz igru i druženje uči i stvara? Onda je naša kreativna radionica pravo mesto za dobru i korisnu aktivnost. Nastavljamo da naše najmlađe sugrađane i sugrađanke upoznajemo sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem kroz igru, kreativni rad i druženje

Na radioniciUpoznajmo Francusku, pravimo marionete“ decu uzrasta od pet do devet godina, kroz interaktivnu radionicu, vodimo u „obilazak“ Francuske. Predavač će biti umetnica Nina Nikolić iz udruženja “Dedina garaža” koja će deci pričati o kulturi Francuske i pomoći im da naprave svoje lutke.

Marioneta je deo čuvene tradicije u Francuskoj. Lutkarske predstave zabavljaju mlade u Parizu gotovo svakog dana u godini. Na ovoj radionici će deca imati priliku da izrade svoje lutke od drveta, filca, bisera i vune.

Kako je izgledala jedna od prethodnih radionica, pogledajte u nastavku.

 

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 13. decembra u 19h. Za prijavu je potrebno navesti ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

Dođite da upoznamo Francusku!