Napomena: Događaj je iz tehničkih razloga pomeren na 25. januar

EU info kutak u Nišu nastavlja i u 2020. godini sa organizovanjem kreativnih radionica za najmlađe sugrađane. Sa decom uzrasta od šest do dvanaest godina upoznajemo Češku i pravimo robote. Radionica se održava u EU info kutku u Nišu –  Vožda Karađorđa broj 5.

Kreativne radionice predstavljaju ciklus događaja koje tradicionalno organizujemo sa ciljem da na inovativan način uz zanimljiv sadržaj, kroz igru i druženje, upoznajemo decu  sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem.

Na radionici koja se održava u subotu, decu uzrasta od šest do dvanaest godina, na interaktivan način vodimo u obilazak Češke. Predavač će biti pedagog Nina Spasić iz udruženja “Dedina garaža” koja će deci pričati o kulturi Češke i pomoći im da naprave svoje robote.

Kako je izgledala jedna od prethodnih radionica, pogledajte u nastavku.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461. Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.