Svesna sve većeg značaja društvenih mreža, organizacija ,,Mladi ambasadori’’ je  EU info kutku u Nišu održala radionica ,,Kako se oglašavati na Fejsbuku i Instagramu’’. O ovoj temi pred srednjoškolcima i studentima govorila je Aleksandra Cvetković, alumni Mladi ambasador, koordinatorka za nastavu i marketing Akademije Aleksandrija. Ona ih je uputila u osnove digitalnog marketinga i mogućnostima brendiranja sebe na internetu.

,,Pre nego što krenete u bilo kakav proces, definišite svoj brend, ciljeve, vašu misiju i viziju- kako online, tako i offline. Definišite šta želite da ponudite, prodate ili reklamirate – uslugu, proizvod, nešto novo’’, savetuje Cvetkovićeva. Ona je prosledila pristunima i korisne linkove i publikacije specijalizovane za ove teme. Cvetkovićeva je posavetovala mlade da, kada se oglašavaju, različito sagledavaju različite društvene mreže i, primera radi, Facebook i Instagram posmatraju svaki za sebe jer je reč o dve zasebne društvene mreže što se često zanemaruje.

Ovo predavanje održano je u okviru ,,Omladinskih inicijativa’’ koje sprovode Mladi ambasadori i EU info kutak u cilju promocije uspešnih priča mladih i vršnjačke edukacije.