Video izvlačenja dobitnika

Pridruži nam se u obeležavanju Nedelje mobilnosti i osvoji vredne nagrade –

  • Vaučer za bicikl,
  • Vaučer za električni trotinet ili
  • Vaučer za rolere!

Potrebno je da se krećeš – Samo ne autom.

  1. Skini aplikaciju Endomondo na svoj mobilni telefon (sa Google Store ili App Store).
  2. Kroz aplikaciju možete napraviti novi nalog (ako već nemate postojeći), a možete se prijaviti i svojim Facebook ili Google nalogom.
  3. U polju search potražite nalog Samo ne autom 2020, i dodajte nas u prijatelje, nakon čega će vam organizator poslati poziv za učešće u izazovu koji bi trebalo da prihvatite. Izazov će onda biti vidljiv u delu “My Challenges”
  4. Kada krenete na posao i pokrenete aplikaciju, odaberite jedan od načina kretanja iz padajućeg menija aplikacije:

– Bicycle (transport) – za kretanje biciklom,

– Walking – za pešačenje i električnim trotinetom

– Roller skating – za kretanje rolerima

Samim tim što u dane izazova odaberete neki od ovih načina kretanja i pritisnete dugme START, vaš rezultat se automatski beleži u izazovu Samo ne autom 2020, a tabelu možete u svakom trenutku videti odlaskom u sekciju „My Challenges“.

Svako vaše kretanje van unapred podešenog vremena trajanja izazova (16-21. septembar 2020), aplikacija će beležiti u vašem profilu, ali ne i u samom takmičenju.

Ovo znači da ćete moći slobodno da koristite aplikaciju bez ikakvih obaveza pre i posle ovog takmičenja, a vaša kretanja u periodu pre i posle takmičenja neće biti zabeležena, i nećemo imati uvid u njih.

Ne zaboravite da nakon dolaska na posao (ili povratka sa njega), pritisnete dugme STOP i zadržite ga par sekundi dok se aktivnost ne zaustavi.

Pravo učešća imaju samo rezidenti Srbije.

Takmičenje će početi u sredu, 16. septembra u 00:01, i završiće se u ponedeljak, 21. septembra, u ponoć. Rezultati učesnika biće objavljeni 22. septembra.

Svi koji do kraja takmičenja upišu najmanje 2000 (dve hiljade) potrošenih kalorija, ulaze u krug potencijalnih osvajača nagrada. Kao što znate, imamo spremne vrednosne vaučere za tri takmičara, a njih ćemo izvući slučajnim odabirom preko sajta Random.org, kako bi izvlačenje bilo transparentno i fer.

Prvi koji bude izvučen, biće dobitnik treće nagrade. Drugi koji bude izvučen, biće dobitnik druge vrednosne nagrade, a treći izvučeni, biće dobitnik najvrednije nagrade. Sve što vam preostaje je da budete fizički aktivni (ne samo zbog nagrada već i zbog niza drugih pozitivnih efekata), a na kraju takmičenja pomalo i srećne ruke.”

Srećno!

Share and Enjoy !

0Shares