U Beogradu će se 20. i 21. aprila u Domu Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći sajam za mlade u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge. Pored toga, mladi će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi.

Takođe, cilj kroz CEO Konferenciju koja će biti održana u sklopu ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa uspešnim ljudima koji će ih motivisati na napredovanje u karijeri i usavršavanje, kao i na proaktivan pristup preduzetništvu, tako što će sopstvenim pozitivnim primerima razbiti mitove o uspehu i ojačati želju mladih za sticanjem novih znanja i veština. Video prošle CEO Konferencije u Beogradu možete videti putem ovog linka: https://youtu.be/8NxdpsILzwU

Mladima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair & CEO Conference naglašava da je „značaj projekata poput BYF&CEO razbijanje barijera koje danas postoje između mladih i kompanija, odnosno poslodavaca ali i da se motivišu mladi da već sada krenu da rade na svojoj karijeri. Njima se povećava mogućnost zapošljavanja mladih i sprečava odliv mozgova iz naše zemlje.“

Ukoliko želite da budete deo ove manifestacije i:

  • direktno komunicirate sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji,
  • dobijete mogućnost za praksu ili zaposlenje,
  • naučite kako da se zaposlite na željenoj poziciji i učestvujete na radionicama,
  • čujete kako napredovati od najuspešnijih ljudi iz Srbije,
  • za sve to dobijete i sertifikat i brojne poklone,

svoje mesto na Najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati prateći sledeći link: http://youthfair.rs/prijavi-se/ .