Svako se trudi da komunicira najbolje što može, a ipak je toliko rasprava, nesporazuma, konflikata i narušenih profesionalnih i ličnih odnosa svuda oko nas. Kako da zaista iskomuniciramo ono što mislimo i želimo i ono što je dobro za nas, a da pritom ne povredimo druge? Kako da izvučemo najbolje iz odnosa sa kolegama, nadređenima, partnerom, prijateljima i decom?

Upravo o tome kako možemo da unapredimo svoje komunikacione veštine i kako nam asertivnost može pomoći u svakodnevnom životu govorimo na novoj radionici koju organizuje niški EU info kutak, 1. oktobra od 16:30h u City smart club-u Nišu – ul. Milentijeva 12a.

„Odgovor na sva ova pitanja je jednostavan – DA! Zaista, možete unaprediti svoje porodične, poslovne ili prijateljske odnose ukoliko savladate veštine asertivne komunikacije. Ako ste u poziciji da vas šef iskorišćava, dete manipuliše, partner ne razume, onda je vreme da sebi postavite pitanja da li je možda vaš komunikacioni stil zreo za usavršavanje“ poruka je predavača.

Na radionici mogu učestvovati svi zainteresovani, bez obzira na godine.

Tokom radionice pokrećemo sledeće teme:

  • Zašto nam je asertivnost važna i kako je možemo primeniti?
  • Koji komunikacioni stilovi postoje i koje najčešće mi koristimo?
  • Asertivna prava i lične granice
  • Zašto nam je teško reći „ne“ i kako to reći onda kad treba?

Radionicu će voditi Ivana Vračkić, bihejvioralno – kognitivni psihoterapeut i Čedomir Šagrić, specijalista socijalne medicine.

Broj mesta je ograničen, pa je zbog toga potrebno potvrditi dolazak popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na linku ispod, najkasnije do 1. oktobra u 10 sati ili do popune kapaciteta.

PRIJAVNI FORMULAR – LINK

*Radionica se organizuje na otvorenom prostoru, uz poštovanje svih propisanih mera u cilju zaštite od virusa.  

Share and Enjoy !

0Shares