Ukoliko ste se pitali šta su to digitalni nomadi i ko se u Nišu bavi zelenom ekonomijom, imaćete priliku da saznate 4. aprila od 13 sati u EU info kutku u Nišu. U okviru Kampanje za mlade, EU info kutak, Deli prostor za kreativno delovanje i E-reciklaža organizuju radionicu ’’Profesije za budućnost“ na kojoj će preduzetnici koji se bave modernim, ali kod nas nedovoljno razvijenim zanimanjima, predstaviti svoje proizvode i način poslovanja mladima na interaktivan način.

Gosti-domaćini radionice biće:

  • Ana  Blagojević, iz firme „JUGO-IMPEX E.E.R.” d.o.o. – E-reciklaža“  koja se dugo bavi očuvanjem sredine u kojoj živimo. Koristeći najsavremeniju tehnologiju i mašine za reciklažu, sve vrste elektronskog otpada uklanjaju iz prirode, kroz siguran, efikasan i društveno odgovoran proces.
  • Đorđe Radošević, profesionalni fotograf koji se bavi stock fotografijom i videografijom. Radio je poslove SEO optimizacije, kopirajtinga i blogovanja u firmu Intercasa, trenutno razvija svoj biznis u oblasti fotografija za venčanja.

Ana i Đorđe će govoriti o svojim preduzetničkim putevima, izazovima, uspesima i odgovarati na pitanja mladih sa kojima će podeliti svoja iskustva i dati korisne savete za uspešno poslovanje.

Ovom prilikom svi posetioci imaće priliku da čuju šta su inkubator centri i kako oni funkcionišu od strane Nenada Stojanovića, direktora Deli prostora za kreativno delovanje koji okuplja preduzetnike iz oblasti kreativnih industrija.

Iz organizacionih razloga, pozivamo zainteresovane da svoje prisustvo radionici najave na e-mail: officenis@euinfo.rs ili telefonom na broj: 018/254 461 do 3. aprila u 19 sati.