EU info kutak Niš organizuje u ponedeljak, 29. maja od 17h sati u prostorijama kutka (Voždova 5, Niš), razgovor sa Anom Živković, nastavnicom engleskog jezika u OŠ “Čegar” koja je izabrana za najboljeg predavača na “Microsoft” konferenciji u Torontu, kojoj je prisustvovalo 300 nastavnika iz 83 zemalja.

Ana je svojim učenicima omogućila da razgovaraju sa Fabianom Kustoom, unukom Žaka Kustoa, koji je u tom trenutku bio u podvodnoj laboratoriji na dnu Atlantskog okeana. Išli su u virtuelni obilazak nacionalnog parka Jeloustoun u SAD-u. Kustos Muzeja Drugog svetskog rata u Nju Orleansu putem Skajpa im je pokazao najvažnije postavke i uspeli su da vide životinje u lisabonskom zoološkom vrtu.

Svi posetioci će imati priliku da čuju više informacija o njenom radu i metodama nastave, kao i da čuju iskustva sa “Microsoft” konferencije i značaju nagrade koju je dobila.

Pozivamo zainteresovane da svoje prisustvo najave do petka, 26. maja do 19h na e-mail: officenis@euinfo.rs ili telefonom na broj 018/254 – 461.