Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji u okviru projekta „Posete institucijama i državama-članicama Evropske unije“ poziva studente završne godine osnovnih akademskih studija (studenti četvrte godine i apsolventi), kao i studente master akademskih studija akreditovanih državnih i privatnih Ekonomskih fakulteta univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Novom Pazaru da se prijave na konkurs za petodnevnu posetu institucijama Evropske unije u Briselu tokom leta 2018. godine.

Prilikom prijavljivanja kandidati treba da dostave:

  • CV – najviše do dve strane (na srpskom ili engleskom jeziku)
    Template: CV europass možete preuzeti na linku
  • fotokopiju stranica indeksa koje sadrže ocene na predmetima i overeni poslednji semestar – prosečna ocena tokom studija mora biti minimum 8.00
  • popunjen prijavni formular na engleskom jeziku koji se nalazi na linku

Tokom studijske posete odabranih 30 studenata će imati priliku da sa predstavnicima Evropskog parlamenta, Evropske komisije i brojnim udruženjima razgovaraju o različitim ekonomskim temama koje se odnose na proces evropskih integracija Srbije i na ekonomske integracije u Evropskoj uniji, ali i da se bliže upoznaju sa procesom pristupanja Srbije EU.

Konkurs je otvoren do 6. maja 2018. godine do ponoći.  Sve detalje o konkursu i načinu prijave možete pronaći na linku: goo.gl/UV2CBX.

Svi podaci koji budu poslati i uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa.

Sva pitanja u vezi sa konkursom pošaljite na: jelisaveta.jovanovic@bos.rs ili nas pozovite na 011/ 30 61 372.