Ove godine Eu info centar i Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji organizovali su mnoge događaje namenjene mladima, kako bi ih informisali, motivisali i podstakli da postanu još uspešniji u sferi preduzetništva i tržišne ekonomije.

U sredu, 13. decembra u prostorijama Eu info centra srednjoškolci, studenti, NVO aktivisti, članovi brojnih biznis asocijacija, i svi mladi koji žele da pokrenu sopstveni posao,  imaće priliku da čuju primere dobre prakse, lične priče najuspešnijih mladih preduzetnika iz Srbije, da pitaju, razgovaraju i čuju korisne savete, ali i saznaju sve o iskustvima koje su prošle njihove buduće kolege u stvaranju uspešnog biznisa.

Sanja MIlosavljević (Moje Gnezdo), Goran Gardijan (Zdravo Produkt), Venera Vučinić (VIS Dom dizajn) i Jovan Kocmanović (Golubac iz brodića) predstaviće praktične rezultate i pričaće o svojoj poslovnoj borbi, motivaciji i strategiji koja ih je dovela do toga da danas budu uspešni i prepoznatljivi preduzetnici u Srbiji.

Nakon debate i otvorene diskusije Jovana MIljanović, naša poznata blogerka i stručnjak u oblasti marketinga i preduzetništva održaće radionicu o tome kako da mladi svoj hobi pretvore u posao, i dođu do posla u Srbiji. Po prvi put, u EU info centru,  Jovana će publici prezentovati kako da se počne od “nule” uz odgovarajuću marketinšku strategiju, i koja su to biznis pravila i alati koji mogu da pomognu u otpočinjaju privatnog biznisa.

Više o radionici „Najvažnije je početi“:

Od hobija do posla –  https://jovanamiljanovic.com/2017/10/od-hobija-do-posla/

Kako do posla u Srbiji – https://jovanamiljanovic.com/2016/11/kako-do-posla/

Broj mesta je ograničen, a vašu prijavu možete poslati na: info@euinfo.rs

UČESNICI:

Kampanju „Evropa za tebe“ organizuju Delegacija EU u Republici Srbiji i EU info centar. U saradnji sa mnogobrojnim partnerima, u periodu od kraja septembra do kraja decembra 2017. godine EU info centar organizovaće niz događaja namenjenih mladima, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Novom Pazaru. Sve događaje možete pratiti preko #EUzaTebe i internet prezentacije www.euinfo.rs
Za više informacija: info@euinfo.rs