EU info kutak Niš u saradnji sa Savetovalištem za mlade Doma zdravlja Niš organizuje radionicu o zdravoj ishrani za decu uzrasta 9 i 10 godina. Radionica će biti održana 17. aprila od 17h u Eu info kutku (Voždova 5) i vodiće je dr Petra Gocić iz Doma zdravlja u Nišu.

Deca će na interaktivan, kreativan način učiti o važnosti zdrave i balansirane ishrane. Kroz zanimljiv kviz moći će da saznaju važne informacije o organima za varenje, pravilnoj ishrani i značaju zdravog načina života. Učesnici će imati priliku da naprave ukusne zdrave užine, a za uspešno obavljenu radionicu dobiće diplome za najbolje „male lekare zdrave ishrane“.

EU info kutak u Nišu ovog proleća organizuje seriju radionica na kojima će deca imati priliku da se upoznaju sa Evropom, evropskim vrednostima i bogatim kulturnim nasleđem. Na našem sajtu možete da pročitate i kako je izgledala prethodna radionica.

Prisustvo radonici o zdravoj ishrani je besplatno za sve zainteresovane učenike, ali je iz organizacionih razloga potrebno potvrditi dolazak (lično ili roditelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 16. aprila u 19h.