Za studente koji bi želeli da studiraju u inostranstvu u okviru Erasmus programa, EU info kutak i Erasmus student network Niš (ESN Niš) organizuju radionicu, na kojoj će se govoriti o pripremi biografije i motivacionog pisma za Erasmus studentsku razmenu. Događaj će biti održan u EU info kutku u Nišu, 4. aprila od 17 sati.

Radionicu će voditi Petar Radovanović iz ESN Niš, koji ima iskustva u apliciranju za Eramus plus i ovom prilikom će sa zainteresovanim studentima razgovarati o svim važnim detaljima u vezi sa konkurisanjem i pripremom neophodne dokumentacije.

EU info kutak Niš i ESN Niš često organizuju događaje koji pružaju priliku studentima da se informišu o ovom značajnom programu. Koje su najvažnije poruke sa prethodnog skupa, pročitajte na našem sajtu.

Erasmus plus je najveći obrazovni program Evropske unije, koji je od 2014. godine omogućio da skoro 7.000 srpskih studenata i nastavnika boravi na univerzitetima širom Evrope. Srbija je početkom ove godine postala punopravna članica Erazmus+ programa, a više o tome možete pročitati na sajtu Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Prisustvo radionici u Nišu je besplatno za sve zainteresovane studente, ali je iz organizacionih razloga potrebno potvrditi dolazak na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 3. aprila u 19h.