EU info kutak Niš organizuje još jedan Erazmus čet koji će se održati u utorak, 27. juna od 17.30 sati u prostorijama kutka (Voždova 5, Niš). Gost-domaćin biće Dušan Aleksić, doktorand i asistent na Filozofskom fakultetu u Nišu koji je učestvovao na Erasmus plus omladinskoj razmeni ,,Living with the media’’ u Larnaki (Kipar).

Kakvi su uslovi za prijavljivanje za Youth exchange, kako izgleda aplikacioni proces, kakve se mogućnosti pružaju ovom razmenom neke su od tema o kojima će naš sagovornik diskutovati sa posetiocima.

Budući da je tema razmene na Kipru bila medijska pismenost, na Erazmus četu će se govoriti i ovoj atraktivnoj temi pa će događaj koristiti i novinarima, studentima novinarstva, zaposlenima u sferi odnosa sa javnošću i svima koje interesuje medijska pismenost. Dušan Aleksić, takođe, ima bogato iskustvo u televizijskom novinarstvu pa će njegovi saveti biti od koristi svima koji bi da se oprobaju u ovoj izazovnoj profesiji.

Prisustvo Erazmus četu je besplatno, ali iz organizacionih razloga molimo zainteresovane da svoje prisustvo najave mejlom na officenis@euinfo.rs ili telefonom na 018/254 461 do 27. juna u 10 sati.